Költöztetés külföldre

koltoztetes-kulfoldreAki költözött már élete során, az tudhatja, mennyire nem egyszerű feladatról is van szó. Elképzeléseink szerint elkezdjük a dolgainkat bedobozolni, becsomagolni, mindez akár hetekig is eltarthat. Ezután jön csak a neheze, maga a logisztika, szállítás, a kicsomagolás a helyszínen, illetve az elhelyezés. Így képzeljük el, azonban a folyamatba számos hiba csúszhat, és törvényszerű, hogy a kellő tapasztalat hiányában a legnagyobb igyekezet mellett sem sikerülnek elképzeléseink szerint a dolgok. Nem beszélve a rászánt időről, vesződségről, még akár kárunk is keletkezhet egy helytelenül lebonyolított költözés alkalmával.

Mindez csak hatványozódik, ha külföldre való költözésről van szó. Napjainkban egyre többen ingázunk, illetve költözünk hosszabb-rövidebb időre Európán belül. Nos, hogy elkerülje a gondokat és felmerülő problémákat, mindenképpen érdemes egy profi, nemzetközi költöztetésben jártas céget megbíznia külföldre történő költöztetése lebonyolításához.

Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik és kizárólag megbízható, költöztetésben jártas, állandó munkatársakkal dolgozik. Mi levesszük válláról az összes költöztetéssel járó terhet. Munkatárasaink felmérik a feladatot, miután egy részletes logisztikai, költöztetési tervet készítenek. Ennek köszönhetően elkerülhetők az utólagos problémák, hogy például más sorrendben kellett volna szállítani bizonyos bútorokat vagy berendezési tárgyakat.

A külföldi költöztetésre bizonyos szabályok is vonatkoznak, melyekkel szintén nem kell vesződnie, cégünk a nemzetközi és belföldi költöztetés összes aspektusában jártas. Munkatársaink szakszerűen becsomagolnak mindent, az esetlegesen törékeny vagy kényes elemeket különösen nagy gonddal és odafigyeléssel kezeljük! Legyen szó zongoráról vagy törékeny kristálycsillárról – nálunk nem esik baja és sértetlenül az új otthonába fog kerülni.

Egy ilyen költöztetés nagy „rumlival” jár, kollégáink maximálisan odafigyelnek minden berendezési elem megóvására és nem hagynak maguk után felfordulást. Önnek csupán annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, egyezteti az Önnek megfelelő időpontot, a többi már a mi dolgunk. Árfekvésben bátran állíthatjuk, hogy az általunk nyújtott magas színvonalú külföldi költöztetés tekintetében áraink messzemenően versenyképesek, illetve a legjobbak a piacon.

A konkrét árajánlatért és a szóba jöhető árengedményekért keressen fel minket – mindig a lehető legjobb megoldást keressük! Törekszünk rá, hogy ügyfeleink maximálisan meg legyenek elégedve mind a szolgáltatásaink minőségével, mind a kapott árajánlattal. Természetesen bármikor adunk a költözéssel kapcsolatos tanácsokat is.

Kimagasló szolgáltatást nyújtunk elérhető, alacsony árakon. Nálunk biztosan megtalálja a számítását költöztetéssel, lomtalanítással kapcsolatban. Munkatársaink megbízható, gyors, precíz szakemberek. Nálunk biztonságban vannak értékei.

Bízza költöztetési munkáit profikra és dőljön hátra, munkatársaink szakértelemmel és gondossággal elvégzik a feladatot!